Julepynt i Australien


   

Jeg havde mine problemer med at finde materialer til advents-kransen, men det lykkedes dog omsider. Jeg spekulerede længe over hvordan jeg skulle montere lysene på kransen, og besluttede mig for at søm måtte være løsningen. Da jeg spurgte i "Bunnings" efter lange tynde søm, forklarede ekspedienten mig at søm bliver nødt til at have en vis tykkelse når de skal være så lange for ikke at bøje. Jeg forklarede ham så, at de skulle bankes i stearin-lys, og han så på mig som om jeg var lidt underlig. Det kan så diskuteres hvem der var mest underlig: Jeg eller han i sin tykke røde hue, shorts og et grønt forklæde der gik ned over shortsene.
Hvis du har undret dig over hvorfor der er tandtråd omkring det ene lys, kan jeg oplyse at stearinlys kan tage lidt skade af at få 3 tykke søm presset op i bunden...

Gran og grantræer gør de ikke meget i - i hvert fald ikke den slags der ikke er lavet af plastik eller andet syntetisk materiale - så det blev chili-planten der blev pyntet med guldkugler i stedet.